Стартираха отчетно-изборните събрания в Отечествения съюз

Симеон Кулиш,член на ОС-Варна, р-н „Одесос”

1 140918Във Варна се проведаха две отчетно-изборни събрания на Отечествения съюз. Официален гост бе председателят Симеон Симеонов. В район „Младост” за председател бе избрана Деница Бояджиева. Тя е на 34 г. с висше образование, майка на едно дете. Вмомента работи в обслужващата сфера.

В централният район на града – „Одесос” –  присъстващите единодушно гласуваха доверие на Румяна Радушева за председател. Тя е дългогодишен член на организцията, ползав се с уважението на членовете и съгражданите си.

Членовете, заедно с председателя Симеонов, обсъдиха бъдещите инициативи и дейности на районните организации. Сред водещите приоритети на ОС се изведоха: пряката работа на организацията с хората по места; помагане при намиране на решения на прблеми от местен характер; коалиционната работа с политически и обществени организации, с цел подобряване живота на хората.

Събранията показаха за пореден път, че Отечественият съюз е място на приятелство и уважение, място където всеки е полезен с това, което може да прави, но не само за себе си, но и за обществеността, за общия просперитет.

 

 

 

 

 

2 140918

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 140918